Overstappen

on Jul 17, 2014 | 0 comments

Als je naar een andere provider wilt overstappen, bijvoorbeeld als je een voordeliger abonnement of prepaidpakket hebt gezien, kun je dit bij de nieuwe provider aanvragen. Zij zullen vervolgens alles regelen. Je huidige contract hoef je dus niet zelf op te zeggen!

Als je aan het einde van je mobiele contract bent, dan kun je gemakkelijk overstappen. Als je een nieuwe telefoon wilt kun je kijken of je deze bij een andere aanbieder goedkoper kunt krijgen. Of je kunt je telefoon behouden en overstappen naar een sim-only abonnement wat vaak een stuk goedkoper is. Je kunt op elk moment tijdens de contractsduur van je huidige abonnement opzeggen, maar je abonnement blijft dan wel lopen tot de einddatum van het contract. Je kunt het contract ook afkopen door alle abonnementskosten in een keer te betalen.

Wees op tijd met het overstappen naar een nieuw abonnement, meestal kun je tot een maand voor het abonnement afloopt hem nog opzeggen. Als je te laat bent met opzeggen dan loopt het contract nog een maand door.

Als je bij je huidige provider wilt blijven, dan kun je je huidige contract verlengen in plaats van overstappen naar een andere provider.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>